What's new Mr. Trad?

Τι λέει? Καιρό έχουμε να τα πούμε. Τι τα θες... Λίγο η δουλειά, λίγο η, απαραίτητη, κρεπάλη, λίγο τα δήθεν ανέκδοτα... που καιρός για το κακομοίρικο το blog? :D

Η παρατεταμένη περίοδος σιωπής δεν σημαίνει ότι δεν ακούσαμε μουσική. Ακούσαμε και μάλιστα πολύ έχοντας ξεχωρίσει πολλούς, από αξιόλογους έως καλούς, δίσκους που θα αναφέρουμε.

Καταρχήν, είναι αξιοσημείωτο ότι το 2010 εξελίσσεται στη χρονιά των μεγάλων επιστροφών.
Πρώτη και καλύτερη η Κυρία Sade. Δισκογραφική επιστροφή μετά από 10 ολόκληρα χρόνια (τελευταίος δίσκος της Sade ήταν το Lovers rock / 2000). Επιστρέφει, λοιπόν, με το "Soldier of Love", ένα δίσκο των 10 κομματιών, που πραγματικά άξιζε την αναμονής.
Μεγάλη επιστροφή νούμερο 2: Οι Massive attack με το Heligoland. Δίσκος μετά από επταετή απουσία.
Επταετής και η απουσία των Blur από τα ράφια των "Latest releases" των δισκοπωλείων. Επιστρέφουν και αυτοί με διπλό DVD με παλιά και αγαπημένα τραγούδια τους σε ένα σετ από κλιπ το οποίο πρόκειται να αφηγείται την ιστορία του συγκροτήματος μέσα στο χρόνο. Το DVD βγαίνει στην αγορά στις 15 Φεβρουαρίου και, σίγουρα, θα τραβήξει το βλέμα όλων των φίλων και οπαδών της ιστορικής Βρετανικής μπάντας.

Πέρα των επιστροφών, όμως, το 2010 μπήκε, ομολογουμένως, πολύ καλά αφού ήδη υπάρχουν πάνω από 3-4 δισκάκια που πραγματικά κλέβουν τις εντυπώσεις. Είναι κρίμα να τα στοιβάξουμε σε ένα μόνο post όλα μαζί. Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πιο συνεπείς απέναντι στους φίλους του blog και θα τα παρουσιάσουμε, τόσο αυτά που ήδη μας έχουν, ήδη, κάνει καλή εντύπωση όσο και όσα παρουσιαστούν μελλοντικά.

Προς το παρόν, μπορείτε να ριλαξάρετε και να γουστάρετε φρέσκια Sade παρέα με ένα πολύ καλό ποτάκι (άμα η Sade ήταν ουίσκι θα ήταν κάποιο ακριβό 16άρι single malt. Κρατήστε τις ισορροπίες) και, κατά προτίμηση με καλή συντροφιά (εδώ, ως γνωστόν, δεν υπάρχουν αντικειμενικά στάνταρ :) ).

Εις το επανειδήν


Posted under:

Share this post
No Responses to "What's new Mr. Trad?"