Κάντε στην άκρη, έρχονται οι Hockey!




Ποιοι είναι οι Hockey? Πρόκειται για μια Αμερικάνικη μπάντα η οποία το 2008 κάθισε, έφτιαξε και "κυκλοφόρησε" (όσο μπορεί κάποιος από μόνος του να κυκλοφορήσει τη δουλειά του) ένα home-made EP με το όνομα Mind Chaos. Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικοί μήνες και τα τραγούδια του EP άρχισαν να ακούγονται σε Αμερικάνικα ραδιόφωνα και να αρέσουν.

Οι δισκογραφικές εταιρείες τους "άρπαξαν" αμέσως και οι Hockey αυτή τη στιγμή έχουν υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την Capitol Records στην Αμερική και τη Virgin, εδώ, στην Αγγλία.



Ήδη δύο από τα τραγούδια του home-made EP τους ("Too fake" & "Learn to Lose") έχουν κυκλοφορήσει ως singles. Το τραγούδι "too fake" δεν μπορούσε να λείπει με τίποτα από το τρέχον playlist μας και είναι διαθέσιμο (νούμερο 15) στα αριστερά της σελίδας. Η συγκεκριμένη εκτέλεση που φιλοξενούμε είναι αυτή η οποία πρωτοπαίχτηκε στα ραδιόφωνα της Αμερικής, προέρχεται από την home ηχογράφηση και παρά τον ερασιτεχνικό της ήχο έχει κάτι που κερδίζει αμέσως τον ακροατή.

Οι Hockey βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο studio και τον Σεπτέμβριο έρχονται να κυκλοφορήσουν τον πρώτο επίσημο δίσκο τους.

Πρόβλεψη? Οι Hockey θα αποτελέσουν μία από τις πιο hot μπάντες και αποκαλύψεις του ερχόμενου χειμώνα. Ψάξτε τους.


Posted under:

Share this post
1 Response to "Κάντε στην άκρη, έρχονται οι Hockey!"
  1. Anonymous Says:

    Mind chaos (2008)

    http://rapidshare.com/files/249414897/IGMockey_-grimsChaos_Mind_.7z